22.9.24 kl 19-…

Koos loodusega, me muutume. Koguaeg. Isegi, kui tundub, et kõik on sama. Rütmiliselt ja hektiliselt. Liigume oma tsükleid, millest ükski ei korda samasse faasi jõudes eelmist. Alati on midagi teine. Fraktaalide spiraal. Laienemisse, avardumisse, uutesse võimalustesse… kui see pole just end mahakeriv spiraal. Mida vahel tuleb ette. Oluline on märgata, on häälestuda, ära anda ja vastu võtta, lubada ja valida. Pöördeid tähistamata ei saa!

Sügisene pööripäev märgib sissepoole pöördumise aja algust. Looduses on viljad käes, algab valmistumine vaibumiseks. Puhkuseks. Kaasaja inimesel on kummastavalt vastupidi. Ja las olla. Ühe faasi lõpp on see ikka, sest rütm järgib meil loodust. Aeg vaadata seljataha, aeg teha kokkuvõtteid. Tähistada ka! Et rühmamisel tuleks-oleks viljad meeles! Milleks see kõik muidu üldse?!

Kohtume, ühendume, märkame, väestame ja tähistame! Ruum on hoitud kõigele. Kakao on Costa Ricast ja võimas. Me ise loome voo, mis kannab meid läbi pimeduse aja. Sa juba tunned-tead, kas sind kutsub. Järgid seda?

Osalemine 35€. Palun anna oma tulekust teada! 💖